MAKE UP FOR EVER | Hrvatska

MAKE UP FOR EVER Hrvatska | Uvjeti poslovanja

 AAA certifikat bonitetne izvrsnosti  

 

SOCAP ORIGINAL je ponosni nositelj prestižnog AAA certifikata bonitetne izvrsnosti izdanog od strane međunarodne grupacije BISNODE, najvećeg europskog pružatelja poslovnih i bonitetnih informacija.
AAA certifikat bonitetne izvrsnosti jedan je od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke, temeljena na analitičkoj metodi izračuna jedinstvenoj za sva tržišta Europe. SOCAP ORIGINAL je ovlašteni ekskluzivni distributer kozmetičkog branda MAKE UP FOR EVER.

 UVJETI POSLOVANJA

Korištenjem ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge tvrtke So.Cap. Original d.o.o., prihvaćate u potpunosti ovdje navedena pravila i uvjete korištenja. Molimo Vas da uvjete korištenja svakako pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posljedice propisane zakonom, odnosno ovim ugovorom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uvjetima korištenja ovih stranica, nemojte ih koristiti. Ovaj ugovor se primjenjuje dok ga jedna od stranaka ugovora ne raskine. Vi možete raskinuti ovaj ugovor u bilo kojem trenutku na način da prestanete koristiti ovu Internet stranicu i da uništite sve materijale koje ste sa nje "downloadirali", tiskali ili na bilo koji drugi način sačuvali.

 

1. KONTAKT PODACI PRODAVATELJA

So.Cap Original d.o.o.
Matice hrvatske 1
21000 Split, Hrvatska
OIB: 93198249339
MB: 2028212
T: +385 21 317 460
F: +385 21 317 462
E: socap(at)socap.hr

 

2. KUPNJA

Kupovina se vrši popunjavanjem elektronskog formulara odnosno dodavanjem željenog proizvoda u Košaricu. Ukoliko za plaćanje naručenih proizvoda želite koristiti kreditnu karticu, Vaša narudžba podliježe prethodnoj autorizaciji. Ako su svi naručeni proizvodi dostupni karticu ćemo teretiti za ukupan iznos kupovine. Dostavu naplaćenih proizvoda vršimo u roku od 24-48h od primitka uplate (Otoci - Rok isporuke 5 dana).
Po naplati proizvoda primiti ćete automatsku obavijest o skorom prispijeću pošiljke.

 

3. DEFINICIJA KUPCA

Kupac može biti fizička i pravna osoba. Fizička osoba treba biti starija od 18 godina, osobe mlađe od 18 godina mogu kupovati u  našoj web trgovini pod nadzorom roditelja ili staratelja. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe dužan je ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge.  

 

4. NAPLATA

americanmastercardvisa  

Naručene proizvode ili usluge kupac može platiti kreditnom karticom, virmanski, uplatnicom te gotovinom prilikom preuzimanja pošiljke. Za naplatu putem Interneta možete se koristiti slijedećim kreditnim karticama: American Express®, MasterCard®, Visa i Diners Club Card.

Cijene proizvoda su izražene u hrvatskim kunama. Porez na dodanu vrijednost je uključen u cijenu proizvoda. Zadržavamo pravo promijene cijena proizvoda i dostave.

 

5. SIGURNOST KUPOVINE I NAPLATE

So.Cap.Original d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; 
So.Cap.Original d.o.o. informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. 
Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici So.Cap.Original d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Za sigurnu autorizaciju plaćanja na našim stranicama koristimo usluge našeg partnera T-Com-a i njihovog Pay Way sustava koji osigurava zaštićeno provođenje internetskih transakcija kreditnim karticama. Sva On-line plaćanja koja se izvrše putem naših stranica izvršavaju se kroz vezu zaštićenu sa 128-bitnom SSL enkripcijom podataka i MD5 algoritmom.

Sigurnost kupovine

 

6. DOSTAVA PROIZVODA

Dostava se vrši u roku od 36-48h, otoci isključeni (rok isporuke 5 dana), od dana primitka uplate pomoću HP Express dostavne službe na Vašu adresu. Roba naručena od pon. – čet. prije 15 sati može biti dostavljena već sljedeći dan. Ako je roba naručena poslije 15 sati biti će dostavljena kroz sljedećih 48 sati (isključujući vikend). Roba koja je naručena četvrtkom poslije 15h te petkom biti će dostavljena ponedjeljkom ili utorkom kao i sve narudžbe tokom vikenda. Roba koja je naručena za vrijeme praznika i blagdana također će biti dostavljena kroz sljedećih 3-4 dana.
Napomena: Svi kupci koji se plaćaju putem opcija ponuđenih na našoj shop stranici (plaćanje kreditnom karticom / plaćanje pouzećem) dostavu plaćaju po dolje navedenom cjeniku.
Ukoliko kupac svoju narudžbu želi platiti putem bankovnog računa, dostavu može dogovoriti sa svojim ugovornim dostavljačom. Ukoliko kupac nema ugovornog dostavljača, SoCap Original d.o.o. za kupca može dogovoriti dostavu po standardnom cjeniku HP Express-a, ovisno o zoni dostave i težini pošiljke, a cijene možete provjeriti ovdje: 
http://www.hpekspres.hr/dl/2013/hp-ekpres-cjenik-s-pdv-20130401.PDF

HP Express kontakt centar: 0800 202 202
Ako kupac ne primi robu ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, ima pravo o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Cijena dostave bit će istaknuta danom 15.01.2016. puštanjem web portala u opticaj registracije i naručivanja pravnim osobama.

 

7. DOSTAVA PROIZVODA U DRUGE ZEMLJE

Dostava proizvoda u druge zemlje na žalost nije moguća.

 

8. TRANSPORTNA MANIPULACIJA I POSTUPCI U SLUČAJU OŠTEĆENJA POŠILJKE

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni. Prodavatelj se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave. Prilikom preuzimanja kupac je dužan provjeriti stanje pošiljke. U slučaju oštećenja kupac bi trebao odmah reklamirati proizvod dostavljaču (djelatniku tvrtke HP-Ekspres). Ukoliko kupac uoči vanjsko oštećenje ambalaže, valja odbiti pošiljku. Prodavatelj se obvezuje kupcu dostaviti novi paket ili, u slučaju da proizvodi nisu dostupni, vratiti novac.


9. SLANJE OBAVIJESTI O KUPOVINI PO PRIMITKU / ISPORUCI NARUČENIH PROIZVODA

Temeljem čl. 44. Zakona o zaštiti potrošača, So.Cap Original d.o.o. obavezuje se da će po primitku narudžbe pisanim putem obavijestiti kupca o dostupnosti proizvoda navodeći detalje o prodavatelju, naručenim proizvodima, načinu plaćanja, isporuci te načinu podnošenja prigovora potrošača. Nastavno na prethodnu obavijest, kupca ćemo također pismeno obavijestiti u trenutku isporuke kupljenih proizvoda, navodeći sve detalje kao i kod slanja prethodne obavijesti.


10. UVJETI REKLAMACIJE

Molimo da za vrijeme trajanja garantnog roka čuvate originalnu ambalažu proizvoda . Eventualna oštećenja nastala prilikom prijevoza proizvoda u neoriginalnoj ambalaži idu na račun i rizik pošiljatelja.
Napomena: Proizvodi su namijenjeni profesionalnoj upotrebi. So.Cap. Original d.o.o. ne snosi nikakvu odgovornost za nestručnu primjenu kupljenih proizvoda.
Reklamacije uvažavamo u roku 8 dana uz predočenje računa.

Svi reklamirani proizvodi trebaju biti dostavljeni na adresu:
So.Cap Original d.o.o., Stepinčeva 38, 21311 Stobreč.
Korisnik je obvezan reklamirane proizvode dostaviti u originalnoj ambalaži sa originalnim računom – otpremnicom.
Ukoliko prilikom pregleda reklamirane robe matična kuća ne utvrdi štetu, reklamacije neće biti uvažene.

 

11. ZAMJENA PROIZVODA

Obratite pažnju na detalje i boje proizvoda koje želite naručiti te iskoristite mogućnost pisanja napomene prilikom izdavanja Vaše On-line narudžbe.
Kod neoštećenog, uredno primljenog i originalno zapakiranog proizvoda koji biste željeli zamijeniti zbog neodgovarajuće boje, materijala i slično, klijent je dužan pokriti sve troškove transporta.
Ukoliko je proizvod koji želite zamijeniti bez originalne ambalaže, raspakiran, potrgan ili na bilo koji način oštećen, na žalost Vam nećemo moći napraviti zamjenu.

 

12. AKCIJE I POPUSTI

Akcijska prodaja podrazumijeva prodaju određenih proizvoda po cijeni koja je nižoj od redovne cijene tog proizvoda.
Akcije istaknute na našim web stranicama, ne vrijede u našim ostalim trgovinama i obratno, osim ako je drukčije navedeno.

 

13. PROMJENA UVJETA KORIŠTENJA

So.Cap. Original d.o.o. zadržava pravo promjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promjene stupaju na snagu trenutkom objave. Posjetitelji su dužni uočiti te promjene te im se pravovremeno prilagoditi.

 

14. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10. st. 3 Zakona o zaštiti potrošača (NN br. 41/2014) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših proizvoda i/ili usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na jednu od dolje navedenih adresa:

MAKE UP FOR EVER
(SOCAP ORIGINAL d.o.o.)

MATICE HRVATSKE 1
21000 SPLIT
REPUBLIKA HRVATSKA
E-mail: socap(at)socap.hr 
Fax: +385 021.317.462


Prigovore kupaca smatramo apsolutnim prioritetom, stoga ćemo na iste nastojati odgovoriti u žurnom roku, a najkasnije 15 dana od dana zaprimanja dopisa na našu adresu. Prigovore čuvamo u elektronskom ili pismenom obliku najmanje godinu dana.

 

15. RASKID UGOVORA

Temeljem čl. 57., st. 1. Zakona o zaštiti potrošača (NN, br. 41/2014), Ugovor sklopljen na daljinu, potrošač može, ne navodeći za to razlog, raskinuti u roku od četrnaest (14) dana. Rok za raskid ugovora počinje teći od dana kada je potrošač primio proizvod i potvrdu prethodne obavijesti. Proizvodi koje Kupac vraća Prodavatelju moraju biti nekorišteni, u originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima, neoštećeni i potpuno ispravni. Uz vraćene proizvode, Kupac mora priložiti originalni račun s dopisom o količini proizvoda te broj tekućeg/transakcijskog računa na koji će se izvršiti povrat uplaćenih sredstava. Prodavatelj nije dužan primiti pošiljku s otkupninom, ili pošiljke koje ne odgovaraju njegovim općim uvjetima poslovanja.

Napomena:
Kupac može jednostrano raskinuti Ugovor u roku od 14 (četrnaest) dana od dana primitka robe, bez navođenja razloga za raskid. Da bi korisnik mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o svojoj odluci, pisanim putem mora obavijestiti So.Cap Original d.o.o., prije isteka roka raskida.
Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora u slijedećim slučajevima:
- Ako mu je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
- Ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima,
- Ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke te nije moguće daljnje korištenje.
 
 

16. ZAŠTITA AUTORSKIH PRAVA

Izvorni autor tekstualnih sadržaja: Lea D'Angelo

So.Cap. Original d.o.o. vlasnik je idejnog i izvedbenog projekta ove stranice, kao i svih pripadajućih softverskih aplikacija. So.Cap. Original d.o.o. ovlašteni je korisnik tekstova autora te na iste polaže sva komercijalna i intelektualna prava. Sve fotografije, kao i svi tekstualni materijali vlasništvo su So.Cap. Original-a, te bez znanja i pismenog pristanka nije dozvoljeno kopiranje i/ili korištenje informacija istaknutih na ovim stranicama u ine komercijalne svrhe. Sva prava su pridržana. Korištenjem ovog web site-a se izričito obvezujete da podatke i informacije, a posebice fotografije i tekstove, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu So.Cap. Original d.o.o. nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uvjetima nedopuštene radnje ili svrhe. Svaka neovlaštena reprodukcija zakonski je kažnjiva te podliježe novčanim sankcijama po članku 162. stavka 2. Zakona o Autorskom pravu.

 

17. SUDSKA NADLEŽNOST

Hrvatsko pravo je mjerodavno za tumačenje i primjenu pravnih pitanja vezanih u svezi uvjeta korištenja materijala objavljenih na web stranicama tvrtke So.Cap. Original d.o.o.
Za sve zahtjeve i sporove koji bi mogli proizaći iz korištenja predmetnih materijala, nadležan je sud u Splitu.

So.Cap Original d.o.o.
Matice hrvatske 1
21000 Split, Hrvatska

OIB: 93198249339
MB: 2028212

Privredna banka Zagreb d.d.
Račkoga 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR85 2340009 1110208125

Društvo je upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Splitu pod brojem: 060215062
Temeljni kapital: 20.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.
Članovi Uprave: Florindo D`Angelo, zastupa Društvo pojedinačno i samostalno.

X Zatvori

MAKE UP FOR EVER | Novosti

  • MAKE UP FOR EVER How To foto i video upute 
  • Saznajte prvi o lansiranju novih proizvoda
  • Za Vas uvijek imamo svježe Make Up inspiracije
  • Academy obavijesti i datumi za polaznike edukacija
  • Sve informacije o suradnji sa bloggerima i artistima